Top 10 Bouwtekeningen Pakket review (Sjoerd Schrijver)

top 10 bouwtekeningen pakket review sjoerd schrijverTop 10 Bouwtekeningen pakket review.

Op deze pagina vind je mijn eerlijke en onafhankelijke review over het Top 10 Bouwtekeningen Pakket van Sjoerd Schrijver.

Ik kreeg namelijk behoorlijk wat aanvragen van mensen om het Top 10 Bouwtekeningen Pakket eens te behandelen. Daarom besloot ik om het bouwtekeningen pakket van Sjoerd Schrijver zelf te kopen.

Op deze pagina vind je mijn eerlijke review, mening en ervaringen.

Twijfel je nog of het Top 10 Bouwtekeningen Pakket jouw geld waard is? En of de bouwtekeningen écht zo goed zijn? Lees dan hieronder mijn review.

Allemaal Nederlandse bouwtekeningen?

Als klusser en doe-het-zelver wil je natuurlijk over goede bouwtekeningen beschikken.

Bouwtekeningen waar je echt wat mee kunt.

Echter, als je op internet gaat zoeken naar bouwtekeningen dan kom je vaak op Engelstalige websites met Amerikaanse bouwtekeningen. Deze bouwtekeningen zijn dan in Amerikaanse maten, zoals inches. Daar heb je als Nederlander vrij weinig aan.

Om die reden heeft Sjoerd Schrijver een bouwtekeningen pakket gemaakt met daarin zijn beste bouwtekeningen… allemaal in het Nederlands!

Dit zijn bouwtekeningen van populaire steigerhouten meubelen.

Top 10 Bouwtekeningen Pakket review

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet heel erg veel had verwacht van het Top 10 Bouwtekeningen Pakket.

Er is veel rotzooi op de Nederlandse markt, en ik had verwacht dat Sjoerd hier zomaar wat bij elkaar geraapte bouwtekeningen had gezet.

Dit is absoluut niet waar.

Alle bouwtekeningen zijn allemaal in het Nederlands en zeer compleet.

De bouwtekeningen zijn allemaal erg duidelijk. Sterker nog; naast de bouwtekeningen vind je afbeeldingen van elke stap die je moet maken. Zo zie je precies hoe het doe-het-zelf project er in elke stap uit moet komen te zien en wat je dus moet doen.

Daarnaast krijg je na aanschaf ook het WhatsApp nummer van Sjoerd, zodat je hem altijd per WhatsApp (en per mail) om hulp kunt vragen.

Beste bouwtekeningen pakket op de markt?

Als jij een echte klusser of doe-het-zelver bent dan heb jij simpelweg bouwtekeningen nodig. Dat is logisch.

De juiste bouwtekeningen besparen jou enorm veel geld, tijd en kopzorgen.

Met de bouwtekeningen van Sjoerd sta je in ieder geval niet droog en krijg je een compleet bouwtekeningen pakket van steigerhouten meubels.

Alle bouwtekeningen zijn volledig in het Nederlands en in de detail uitgelegd.

De foto’s die je bij elke stap van het project ziet vinden wij enorm handig… daar heb je echt wat aan!

Beter dan Fred?

Besef echter wel dat je in het bouwtekeningen pakket van Sjoerd maar 10 bouwtekeningen hebt + een aantal bonus bouwtekeningen.

In het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten, krijg je ongeveer 10.000 Nederlandse bouwtekeningen en worden er bijna elke dag weer nieuwe bouwtekeningen toegevoegd.

Zo heb je dus voor 20,- euro meer een stuk meer bouwtekeningen en krijg je elke dag weer nieuwe bouwtekeningen. Klik hier om mijn review over Fred’s Bouwtekeningen te lezen.

Conclusie:

Het Top 10 Bouwtekeningen Pakket kost eenmalig 27,- euro en dat vind ik echt een prima prijs… eigenlijk nog iets te weinig.

De bouwtekeningen zijn echt van uitstekende kwaliteit en een must voor iedere klusser en doe-het-zelver.

Je kunt het trouwens altijd 30 dagen proberen, als je het uiteindelijk niks vind, kun je binnen 30 dagen na aanschaf je geld terugvragen.

Ga Nu Naar De Kortingspagina >> 

Top 10 Bouwtekeningen Pakket
Review door Klusser Peter op 2016-07-11
Beoordeling: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *